Muutoksia yhteistreeneihin!

HUOMIO HARRASTAJAT! Jämin treenireitit ovat muuttuneet! Vanhat reitit siirtyivät muuhun käyttöön. L-SVU:n koiravaljakkotoiminta jatkuu, mutta treenien lähtöpaikka ja reitistö on nyt eri alueella. Jotta uudet alueen TOIMINTAOHJEET ja REITIT selviävät harrastajille, OSALLISTUKAA YHTEISTREENEIHIN! Omin päin sooloilu merkkaamattomilla reiteillä ja alueilla koirien kanssa ei ole viisasta. Opasteet ja merkit pyritään saamaan lähiaikoina maastoon. Terv. Anton pj

Lauantaina 14.10.2020 treenailtiin tuttuun tapaan Jämin maastoissa. Ilma oli pilvinen ja kuiva. Paikalle oli taas saapunut harrastajia läheltä ja kaukaa. Hyvien treenien jatkoksi, käytiin tietysti munkkikahvilla hotellilla. Ensi viikolla onkin sitten ohjelmassa talvikauteen valmistava ensimmäinen ohjattu yhteistreeni. Tulkaa silloin paikalle!

Tässä muutama kuva tämän päivän treeneistä. Kuvat otti Sonja Purra

Lauantain 3.10.2020 yhteistreenit keräsivät paikalle taas ison määrän valjakkoharrastajia. Koiria oli alueella melkoinen määrä ja lähtöhulina sen mukainen. Sää oli mitä parhain ja urat hyvässä kunnossa. Reitti oli merkitty edellisenä iltana harhaanajojen minimoimiseksi.

Uralla nähtiin niin isoja kuin pieniäkin valjakoita ja vetopeleinä oli mönkijöitä, kisakärryjä, kickbikeja ja polkupyöriä. Toivottavasti kaikki saivat hyvät treenit ajettua.

L-SVU kiittää kaikkia treeneihin saapuneita harrastajia! Ohessa muutama kuva treeneistä.

Kuvat Sonja Purra

Kuvat Jenna Jönkkäri