Treenireitin kartat ja INFO ladattavissa alla olevasta painikkeesta!


HUOM! 

Sunnuntaina 5.3. Jämillä sivakoidaan Pirkan hiihto, jolloin treenaaminen meidän treeniurilla on kielletty.

Pirkan reppuhiihto hiihdetään Lauantaina 11.3. jolloin teenaaminen treeniurilla on myös kiellettyä.Tammikuun 2023 yhteistreeniviikonloput

Tule mukaan viettämään treeniviikonloppuja heti alkuvuodesta 2023! Treeniviikonlopun ajan Niinimaja on varattuna harrastajien käyttöön 6-8.1 ja 20-22.1. Hinta 25€/hlö/vkonloppu. 

Niinimajalta löytyy vesi, wc, sauna, hella, mikro, jääkaappi. Makuupaikkoja rajoitetusti, joten suosittelemme ottamaan mukaan oman retkipatjan tms. Tiedossa treenaamista ja hyvää seuraa kanssaharrastajien parissa! 

Seura tarjoaa kahvit. 

Ilmoittaudu mukaan treenit(at)l-svu.fi

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, ja ajankohta jolloin olet tulossa. Saat paluupostissa maksutiedot.

Yhteistreenien mini-info kaudelle 2022-23:

Treenien starttipaikkana on seuran treenivarikko osoitteessa: Sormelantie 205, Jämijärvi

Treenikohtaiset infot tiedotetaan seuran Facebook-sivulla

Ohjattuja yhteistreenejä pyritään järjestämään kerran kuussa ja muutoin vapaamuotoisina joka lauantai, poislukien kisa- tai tapahtumaviikonloput.

Lisätietoa treenaamisesta ja yhteistreeneistä voi kysyä osoitteesta: treenit@l-svu.fi

Tervetuloa mukaan yhteiseen toimintaan!


Ohjatut yhteistreenit 13.8. kello 8:00 treenivarikolla, osoitteessa Sormelantie 205 Jämijärvi. Aiheena submaksimaalinen nopeuskestävyys.

Ohjatut yhteistreenit 23.7. kello 8:00 treenivarikolla, osoitteessa Sormelantie 205 Jämijärvi. Aiheena nopeuskestävyys ja alussa teoriaosuus, josta saa materiaalit mukaan.  

Kauden 2022-23 ohjatut yhteistreenit käynnistyvät 16.7. ohjatuilla harjoituksilla aiheena kestovoima. Paikkana seuran treenivarikko Jämillä, osoitteessa Sormelantie 205. Treenit alkavat kello 8:00 kokoontumisella seuran varaston edessä, jossa tulevasta treenistä miniluento.

Treenikausi 2021-2022 käynnistyi heinäkuussa. Kesä oli poikkeuksellisen lämmin ja harjoitukset siirrettiinkin aluksi alkamaan lauantai-illalla, jotta ilma olisi vähän viileämpi harjoitteluun. Elokuussa harjoitukset siirtyvät tutulle paikalleen lauantai-aamuun klo 10. Ensimmäisessä harjoituksessa käytiin läpi harjoitusohjelmaa yleisesti syksyn kisat tähtäimessä ja tarkemmin keskityttiin ominaisuuksista kestovoiman harjoittamiseen. Niille, kenellä peruskestävyyden harjoittaminen koirilla on haasteellista, mietittiin vaihtoehtoisia harjoitusmuotoja. Seuraavana viikonloppuna harjoitettavana ominaisuutena käsiteltiin maitohapoton nopeuskestävyys. Seuraavat ohjatut harjoitukset olivat n. puolentoista kuukauden kuluttua, jolloin peruskuntokauden jälkeen lähdettiin käsittelemään uusia aiheita. Harjoittelumatkat  pitenivät, vauhdit nousivat ja koirien voimatasotkin kasvoivat syksyn edetessä. Syksyn kilpailuissa nähtiin, että oikein toteutettu harjoittelu tuottaa tulosta. Seura menestyikin hienosti isoissa kärryluokissa.

Lauantaina 14.10.2020 treenailtiin tuttuun tapaan Jämin maastoissa. Ilma oli pilvinen ja kuiva. Paikalle oli taas saapunut harrastajia läheltä ja kaukaa. Hyvien treenien jatkoksi, käytiin tietysti munkkikahvilla hotellilla. Ensi viikolla onkin sitten ohjelmassa talvikauteen valmistava ensimmäinen ohjattu yhteistreeni. Tulkaa silloin paikalle!

Tässä muutama kuva tämän päivän treeneistä. Kuvat otti Sonja Purra

Lauantain 3.10.2020 yhteistreenit keräsivät paikalle taas ison määrän valjakkoharrastajia. Koiria oli alueella melkoinen määrä ja lähtöhulina sen mukainen. Sää oli mitä parhain ja urat hyvässä kunnossa. Reitti oli merkitty edellisenä iltana harhaanajojen minimoimiseksi.

Uralla nähtiin niin isoja kuin pieniäkin valjakoita ja vetopeleinä oli mönkijöitä, kisakärryjä, kickbikeja ja polkupyöriä. Toivottavasti kaikki saivat hyvät treenit ajettua.

L-SVU kiittää kaikkia treeneihin saapuneita harrastajia! Ohessa muutama kuva treeneistä.

Kuvat Sonja Purra

Kuvat Jenna Jönkkäri