Treenireitin kartat ja INFO ladattavissa alla olevasta painikkeesta!

Treenikausi 2021-2022 käynnistyi heinäkuussa. Kesä on ollut poikkeuksellisen lämmin ja harjoitukset siirrettiinkin aluksi alkamaan lauantai-illalla, jotta ilma olisi vähän viileämpi harjoitteluun. Elokuu kolkuttelee ja harjoitukset siirtyvät tutulle paikalleen lauantai-aamuun klo 10. Ensimmäisessä harjoituksessa käytiin läpi harjoitusohjelmaa yleisesti syksyn kisat tähtäimessä ja tarkemmin keskityttiin ominaisuuksista kestovoiman harjoittamiseen. Niille, kenellä peruskestävyyden harjoittaminen koirilla on haasteellista, mietittiin vaihtoehtoisia harjoitusmuotoja. Seuraavana viikonloppuna harjoitettavana ominaisuutena käsiteltiin maitohapoton nopeuskestävyys. Seuraavat ohjatut harjoitukset ovat n. puolentoista kuukauden kuluttua, jolloin peruskuntokauden jälkeen lähdetään käsitelemään uusia aiheita. Tervetuloa mukaan.

Lauantaina 14.10.2020 treenailtiin tuttuun tapaan Jämin maastoissa. Ilma oli pilvinen ja kuiva. Paikalle oli taas saapunut harrastajia läheltä ja kaukaa. Hyvien treenien jatkoksi, käytiin tietysti munkkikahvilla hotellilla. Ensi viikolla onkin sitten ohjelmassa talvikauteen valmistava ensimmäinen ohjattu yhteistreeni. Tulkaa silloin paikalle!

Tässä muutama kuva tämän päivän treeneistä. Kuvat otti Sonja Purra

Lauantain 3.10.2020 yhteistreenit keräsivät paikalle taas ison määrän valjakkoharrastajia. Koiria oli alueella melkoinen määrä ja lähtöhulina sen mukainen. Sää oli mitä parhain ja urat hyvässä kunnossa. Reitti oli merkitty edellisenä iltana harhaanajojen minimoimiseksi.

Uralla nähtiin niin isoja kuin pieniäkin valjakoita ja vetopeleinä oli mönkijöitä, kisakärryjä, kickbikeja ja polkupyöriä. Toivottavasti kaikki saivat hyvät treenit ajettua.

L-SVU kiittää kaikkia treeneihin saapuneita harrastajia! Ohessa muutama kuva treeneistä.

Kuvat Sonja Purra

Kuvat Jenna Jönkkäri